Wat kun je verwachten?

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek in Nederland volgt het intensieve programma in Spanje. Dit bestaat uit vijf dagdelen individuele begeleiding (een-op-een) door een professional. In de middag is er ruimte voor de lunch en ontspanning.  ’s Avonds geniet je van een heerlijke, verse maaltijd bereid van lokale produkten door gastvrouw Angela. Je kunt relaxen in de schaduwrijke tuin of op het strand, een uitstapje maken naar een van de vele historische bezienswaardigheden in de nabije omgeving, inschepen voor een boottochtje langs de kust of een inspirerende wandeling maken in het regionale park Sierra Espuna.

Dieptecoaching in het kort?

Boodschappen uit het verleden in combinatie met levensgebeurtenissen kunnen resulteren in negatieve kernovertuigingen en gevoeligheden. Deze leiden tot overlevingsstrategieën, een manier om jezelf te beschermen en het leven vol te houden. Een overlevingsstrategie kan functioneel zijn, maar ook ineffectief zijn binnen een bepaalde context in het heden.

Je geeft betekenis aan wat je hebt meegemaakt en krijgt meer zicht op jouw overlevingsstrategieën en overtuigingen. De manier waarop je hiermee omgaat zie je terug in jouw leiderschap. Je gaat ontdekken dat je er vanuit meerder perspectieven naar kunt kijken. Hoe beter je ze kent, hoe meer je ze kunt gebruiken als bron van mogelijkheden. Je leert vanuit een ander perspectief een nieuw verhaal te maken. Je weet wat je te doen staat en wat je beter kunt laten.

Je leert vanuit een meer systemisch perspectief de wisselwerking te zien tussen jezelf en anderen binnen de organisatie.

Je ziet onder ogen wat je raakt en leert om in lastige situaties de juiste respons te geven. Een reactie neer te zetten, die er echt toe doet.

Je krijgt handvatten hoe je jouw potentiële groei concreet tot zijn recht kan laten komen. Als eindverantwoordelijke leider of beslisser heb je hierin een taak, vanwege jouw invloed op het systeem als geheel.

De dieptecoaching wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Nazorg en terugvalpreventie

Tijdens de dieptecoaching leer je om de verworven kennis en ervaringen toe te passen in het dagelijkse leven. Dit is een proces waarbij begeleiding gewenst is. We bieden je de juiste handvatten om dit ook zelf te kunnen realiseren. Na het verblijf in Spanje helpen we je om jouw voornemens te blijven vormgeven door middel van contactmomenten via mail en/of Skype. Indien gewenst kun je nadien nog individuele gesprekken aanvragen.